Logos Landgraaf, logopediepraktijk Landgraaf, logopedie, Patricia Pistorius, logopedisten, larynxmanipulatie, Patricia Pistorius, Simone Ramakers, Lindsay Moestadjab, Stem, Spraak, Taal, Gehoor, Eten, drinken, Adem, Slikken,Oromyofunctionele therapie, OMFT, communicatie, communicatiestoornis

Het team

 

 

Mijn naam is Patricia Pistorius. Sinds 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie van de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Aanvankelijk heb ik in Duitsland gewerkt, maar in 2003 ben ik gestart met LOGOS, praktijk voor logopedie.

Ik neem vaak deel aan cursussen en workshops. Hierdoor beschik ik over relevante actuele kennis en volg ik de recente ontwikkelingen binnen de logopedie, waardoor ik mijn behandelingen nog beter kan uitvoeren. Daarnaast neem ik deel aan een kwaliteitskring, waardoor ik mijn kwaliteit kan waarborgen.

De patiënt staat voor mij altijd centraal! Ik probeer in een ontspannen sfeer de behandelingen te laten plaatsvinden.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. 

 

 


 

Mijn naam is Simone Wijnsema. Sinds ik, in 2007 ben afgestudeerd aan de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen, ben ik gedurende 3 dagen werkzaam als logopedist voor LOGOS, praktijk voor logopedie. 
Om mijn kwaliteit te blijven waarborgen, ben ik als logopedist ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en volg ik hiervoor regelmatig cursussen, workshops en woon ik uiteenlopende bijeenkomsten bij om mijn kennis uit te blijven breiden.

Ik ben gespecialiseerd in larynxmanipulatie voor de volwassen stempatiënten, maar ook behandel ik kinderen.

 

 

 

 

 

Mijn naam is Lindsay Moestadjab. In 2005 heb ik mijn diploma Logopedie behaald aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Vanaf 2006 ben ik werkzaam bij LOGOS praktijk voor logopedie.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mijn kennis op peil te houden, volg ik regelmatig cursussen, workshops en lezingen o.a. op het gebied van spraak, taal, lezen en spelling, afasie/dysartrie en stem. Verder neem ik deel aan een kwaliteitskring en ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ik ben werkzaam op de dagen maandag, woensdag en vrijdag.